MAAR Interieurvormgeving is een bureau waar zowel particuliere als zakelijke klanten terecht kunnen voor een compleet interieurproject, van ontwerp tot oplevering (zie werkwijze). MAAR Interieurvormgeving ontwerpt en realiseert ook (maatwerk)meubels. Zelfs voor een tuinontwerp en de realisatie ervan kunt u hier terecht. Ergonomie en functionaliteit staan voorop bij MAAR Interieurvormgeving.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MAAR Interieurvormgeving
Average rating:  
 2 reviews
by Eric Konings on MAAR Interieurvormgeving

Maartje heeft voor ons de restyling gedaan van de Koning. Wij vonden het ontwerp in het begin erg gewaagd. Maar het het eindelijke resultaat mag er wezen en wij krijgen er heel veel complimenten over. We kunnen er weer tegenaan de komende jaren.. Maartje en natuurlijk ook Michiel bedankt !

by J. Verwijst on MAAR Interieurvormgeving

We hebben, met kleuradvies van Maartje, onze keuken geschilderd. Ook adviseerde zij ons om het plafond te veranderen en de muren een kleurtje te geven. Dit hebben we gedaan en we zijn erg tevreden met het resultaat. De keuken is mooi veranderd en ziet er weer goed en moderner uit. De verf, tex en alles wat we nodig hadden, werd uitgezocht en lag steeds voor ons klaar. Bedankt Maartje voor het advies en de service.