MAAR Interieurvormgeving is een bureau waar zowel particuliere als zakelijke klanten terecht kunnen voor een compleet interieurproject, van ontwerp tot oplevering (zie werkwijze). MAAR Interieurvormgeving ontwerpt en realiseert ook (maatwerk)meubels. Zelfs voor een tuinontwerp en de realisatie ervan kunt u hier terecht. Ergonomie en functionaliteit staan voorop bij MAAR Interieurvormgeving.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

INTERIEURONTWERP

MAAR Interieurvormgeving maakt voor u verschillende 2D ontwerpen voor de ruimte. Wanneer er na bespreking met u één ontwerp is uitgerold, ga ik een lichtplan voor u maken. Een lichtplan bestaat uit basisverlichting, werkverlichting en sfeerverlichting. Ook laat ik u stalen zien van de materialen en kleuren die ik u adviseer. Alles komt aan bod, zodat alles één geheel wordt. Wanneer u zich niet goed in kunt beelden hoe het ontwerp er uit komt te zien, is het mogelijk dat ik een 3D tekening maak van de ruimte. Hierdoor krijgt u een realistische weergave van de ruimte. Ik maak een productenlijst waarop alle meubels en accessoires staan die het interieurontwerp compleet maken.

MEUBELONTWERP

MAAR Interieurvormgeving ontwerpt en realiseert ook (maatwerk)meubels.

KLEURADVIES

MAAR Interieurvormgeving geeft ook kleuradviezen (aan huis). Door mijn 5 jaar ervaring als verfspecialist kan ik zorgen dat alle verfmaterialen en producten met de beste advies bij u in huis geleverd zijn. Hierdoor kunt u zelf aan de slag gaan.

TUINONTWERP

MAAR Interieurvormgeving kan ook haar bijdrage leveren in het exterieur. MAAR Interieurvormgeving maakt voor u verschillende 2D tuinontwerpen waarbij ook gedacht wordt aan verlichting. Wanneer er na bespreking met u één ontwerp is uitgerold, is het mogelijk om van dit ontwerp een 3D tekening te laten maken.