Mijn naam is Maartje Borgers (1995), afgestudeerd aan het Thomas More Interieurvormgeving in de specialisatie richting Interieur & Architectuur. Met MAAR Interieurvormgeving wil ik u tot vernieuwende inzichten brengen met een totaal voor u passend interieurontwerp, meubelontwerp of tuinontwerp. Bij mijn ontwerpen draait alles om ergonomie en functionaliteit. 

Verfspecialist
Door mijn inmiddels 5 jaar ervaring in een verfspeciaalzaak kan ik u adviseren en informeren over de beste producten en materialen. MAAR Interieurvormgeving biedt de service om na een interieurontwerp of kleurenadvies alle producten en materialen voor u uit te zoeken en op een rijtje te zetten. MAAR Interieurvormgeving kan zorgen dat alles bij u in huis staat, zodat u zorgeloos aan de slag kunt. Aan de slag met goede materialen en producten is het halve werk!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Maartje Borgers
Average rating:  
 2 reviews
by Eric Konings on Maartje Borgers

Maartje heeft voor ons de restyling gedaan van de Koning. Wij vonden het ontwerp in het begin erg gewaagd. Maar het het eindelijke resultaat mag er wezen en wij krijgen er heel veel complimenten over. We kunnen er weer tegenaan de komende jaren.. Maartje en natuurlijk ook Michiel bedankt !

by J. Verwijst on Maartje Borgers

We hebben, met kleuradvies van Maartje, onze keuken geschilderd. Ook adviseerde zij ons om het plafond te veranderen en de muren een kleurtje te geven. Dit hebben we gedaan en we zijn erg tevreden met het resultaat. De keuken is mooi veranderd en ziet er weer goed en moderner uit. De verf, tex en alles wat we nodig hadden, werd uitgezocht en lag steeds voor ons klaar. Bedankt Maartje voor het advies en de service.