INTAKE

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik uw wensen en op basis hiervan maak ik een offerte met een plan van aanpak.

INDELING + MOODBOARD

Als eerste stap maak ik 2D ontwerpen met verschillende indelingen van de ruimte. Uit die verschillende ontwerpen wordt na een bespreking met u één ontwerp uitgerold. Ook maak ik een moodboard van de stijl en sfeer die het beste bij u en de ruimte passen.

LICHTPLAN

Wanneer er één ontwerp uitgerold is, ga ik een lichtplan maken. Een lichtplan bestaat uit basisverlicht, werkverlichting en sfeerverlichting.

KLEUREN- EN MATERIALENPLAN

De naam zegt het al. Ik laat u stalen zien van de materialen en kleuren die ik u adviseer. Alles komt aan bod, zodat alles één geheel wordt.

3D VISUALISATIE

Wanneer u zich niet goed in kunt beelden hoe het ontwerp er uit komt te zien, is het mogelijk dat ik een 3D tekening maak van de ruimte. Hierdoor krijgt u een realistische weergave van de ruimte.

PRODUCTENLIJST

Hierop staan alle meubels en accessoires die het interieurontwerp compleet maken. Op deze lijst staan ook de prijzen met de leveranciers zodat u weet waar u het kunt bestellen.

UITVOERING

Maar Interieurvormgeving zorgt niet alleen voor het ontwerp, maar kan ook de gehele uitvoering van A t/m Z voor u regelen.

VERFMATERIALEN

Door mijn inmiddels 5 jaar ervaring als verfspecialist (zie over ), kan ik zorgen dat alle verfmaterialen en producten met de beste advies bij u in huis geleverd zijn. Hierdoor kunt u zelf aan de slag gaan.